2022-23

Fotografies varies

1r de batxillerat. Cultura audiovisual . Professora: Carme Ferré i Albert Puigpinós.
Mostra de diversos treballs de fotografia de la matèria.

Sortides i activitats del batxillerat artístic

1r i 2n de batxillerat.

Hem visitat el Museu del Disseny de Barcelona. Hem vist objectes de disseny català, cartells i disseny gràfic molt interessant i hem fet una visita guiada per conèixer la història del disseny d’indumentària.

Hem visitat l’exposició Word Press Photo d’aquest any i hem pogut veure a través dels ulls de grans fotògrafs i de les seves imatges fets importants que han passat aquest any al nostre món.

Hem fet una visita guiada al Museu del Disseny de Barcelona i un taller per analitzar el disseny dels objectes i així descobrir tots els detalls que s’han de tenir en compte per fer un bon disseny.

Hem fet una visita guiada per l’edifici del CaixaForum i hem conegut la seva història des de els inicis com a fàbrica tèxtil de l’industrial Casaramona fins a les reformes d’Arata Isozaki. També hem visita l’exposició del retrat del S. XIX amb pintures de la col·lecció del Museu del Prado.

Hem visitat l’exposició Déus, mags i savis al Caixafòrum. Hem pogut descobrir objectes de les col·leccions privades d’artistes com Rosa Amorós, Miquel Barcelò, Manolo Millares o Hiroshi Sugimoto, entre d’altres, i veure com es relacionen i com els serveixen d’inspiració en el seu procés creatiu.

Mural per la Marató

1r de batxillerat.

Els alumnes de 1r de Batxillerat d’Arts hem participat enguany en el concurs Pinta la Marató de TV3 que treballa el tema de les enfermetats cardiovasculars. Els cartells han quedat molt xulos!

Exercicis disseny

2n de batxillerat. Professora: Carme Ferré

Mostra de treballs de la matèria de disseny.

Figura humana

Dibuix Artístic 2n Btx
Professor: Julián Tobaruela


Proposta : Treballem la figura humana, les seves proporcions , fem una aproximació a l’estudi anatómic , la pose, la llum i el volum. Tammateix hem fet apunts del natural.
Técnica : carbonet, cretes de color i llapis de grafit.

Figura-espai

Dibuix Artístic 2n Btx
Professor: Julián Tobaruela


Proposta : A partir d’unes figures donades, es proposa crear un nou context espacial de caire urbà, les figures han de mantenir la versemblança , proporcions i coherència amb el nou context.
Técnica : cromática mixta.

Geometria

Dibuix Artístic 2n Btx
Professor: Julián Tobaruela

Paisatge exterior

Dibuix Artístic 2n Btx
Professor: Julián Tobaruela

Proposta : Hem sortir de l’aula i mirant a través de les finestres , proposem representar l’espai exterior, treballant la representació de la perspectiva cònica.
Técnica : cromática mixta.

Perspectiva atmosferica

Dibuix Artístic 2n Btx
Professor: Julián Tobaruela

Proposta : Treballem la perspectiva atmosfèrica, triant un paisatge exterior, realizant una versió cromàtica amb aquarel.la i d’altre acromàtica amb carbonet.

Retrats inspirats

Dibuix Artístic 2n Btx
Professor: Julián Tobaruela